Onze zaken

Good Vibes Horeca heeft verschillende zaken op in Eindhoven, onder andere op de Kleine Berg en op Stratum. Unieke zaken die uitblinken op hun eigen manier.

Café Bar 't Lempke

Nr. 1 Feestcafé

Café Bar 't Lempke bestaat al ruim 17 jaar en is echt een begrip in Eindhoven. Als kers op de taart is 't Lempke drie keer op rij uitgeroepen tot beste feestcafé van Nederland. Zes dagen per week staat het gezelligste team van de stad klaar voor de gast. Dit maakt dat 't Lempke voor duizenden gasten een vaste wekelijkse uitvalsbasis is. Hier zijn we trots op!

Meer weten?

The Roast Club

Love for roasting

Bij The Roast Club worden alle gerechten geroosterd of gerookt op kamado's, en dat proef je! Vlees, vis, groenten; alles wordt met liefde voor je gegrild door profesionele grillmasters. Ook de bediening vertelt vol passie over de gerechten en heeft echt aandacht voor iedere gast. Dit maakt The Roast Club gegarandeerd tot een plek waar je nog eens naar terugkeert.

Meer weten?

Bar Proast

Proast!

Borrelen bij Bar Proast in Eindhovens mooiste straatje 'de Kleine Berg' is een feest! Neem je vrienden mee, bestel een goed glas wijn, lekker biertje of  kan sangria en blijf hangen tot na middernacht. De borrelkaar is klein, máár heerlijk!

Meer weten?

Grand Café De Lichttoren

Op 11 juni jl. openden wij met veel trots de deuren van Grand Café de Lichttoren in één van de meest iconische panden van Eindhoven, namelijk De Lichttoren. Deze voormalige gloeilampenfabriek van Philips is een prachtige plek vol Eindhovense historie. Met 250 zitplaatsen binnen en een groot stadsterras willen we van De Lichttoren een heerlijke plek maken voor een kop koffie met huisgemaakt gebak, een goede lunch, een snel of uitgebreid diner, een vergadering of zakelijke bijeenkomst én natuurlijk voor een gezellige borrel tot laat in de avond.

Meer weten?

Onze events

Enkele keren per jaar pakken wij uit met drie grote events in de binnenstad van Eindhoven. Take a look!

Lijkt het je leuk om hier te werken?

Lees meer