Werken bij

Werken bij Good Vibes Horeca betekent ontwikkelen, groeien en genieten van de goede vibes die onze bedrijven en onze mensen met zich meebrengen. Maar er is meer!

Hierbij de pluspunten op een rijtje:

  • We betalen méér dan de horeca CAO;
  • Er is veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Er zijn tal van doorgroeimogelijkheden naar andere functies, andere locaties en naar kantoor;
  • Je werkt voor een professionele organisatie incl. HR-afdeling;
  • Je leert dagelijks van professionals met soms tientallen jaren aan ervaring;
  • Je wordt omringd door fijne collega’s;
  • Je ontvangt minimaal 20% korting bij al onze zaken.

Onze kernwaarden

Positiviteit zit in ons bloed! Wij weten overal de lichtpuntjes te vinden en benaderen iedere situatie met positiviteit, vertrouwen en een flinke dosis humor. Vier succes, proost op leerzame teleurstellingen en herpak. Zo geniet je van iedere stap, groot of klein, en maak je je werk tot een echte toevoeging op je leven.

Kwaliteit staat voorop, in al onze zaken en op alle fronten. Daarnaast kijken wij dag in dag uit met een creatieve blik naar onze zaken. Waarin kunnen we uitblinken? Waarmee kunnen we altijd de stap extra zetten voor zowel de gast als voor ons team. Hiermee creëren we originele concepten met ieder een uniek karakter, die na vele jaren nog steeds niet vervelen.

Wij hechten bij Good Vibes Horeca veel waarde aan eerlijkheid en transparantie en streven er naar om bij iedere klacht of situatie op deze manier te handelen; intern en extern.

Good Vibes Horeca is uitgegroeid tot een bedrijf met veel goed opgeleide managers, goed getraind personeel, een HR-afdeling, een marketingafdeling en een vertrouwenspersoon. Dit zorgt voor een stabiele basis. Wij zijn continue bezig met de volgende stap. Daarnaast hechten wij er veel waarde aan om met trainingen en veel persoonlijke aandacht voor iedere werknemer deze professionaliteit door te voeren in de verschillende locaties.

Aandacht is key in de horeca. Aandacht voor de gast, voor het gerecht dat geserveerd wordt, voor het perfecte drankje en voor hygiëne in de keuken. Dit begint echter bij aandacht voor ons team. Oog hebben voor elkaar, luisteren naar elkaars wensen, helpen om persoonlijke doelen na te streven en zo samen te komen tot het beste eindresultaat.

Teamwork makes the dream work!

Benieuwd naar de vacatures?

Vacatures